HTML

kereszte emlékezet-mentése

mert mindig, mindent elfelejtek

Címkék

2009.12.07. 02:04 kereszte

negyedik: pain in the ass

Amikor egy edzettlen ember egy nehezebb dolgot próbál a feje fölé emelni, mint amit elbír három dolog szokott volt történni OR-OR illetve akár AND: 1) szétmegy a dereka 2) beszarik a súly alatt és a fejére ejti 3) amennyiben hajlamos rá sérvet ésvagy aranyeret kap. Ebből a háromból eddigi életem során az első és a harmadik megoldást sikerült megvalósítanom, de higgyétel el keves gyerekek, hogy rosszul tippeltetek: valószínűleg a legkevésbé esélyes 2)-es a legkevésbé megalázó.

Két hete, amikor bent dolgoztam az irodába hétvégen azelőtt, hogy hozzáfoghattam volna az érdemi munkához egy color laserjet 2550N-t fel kellett tennem egy polc tetejére. Mindössze 30-35 kilogram, de nekem mégis kijött tőle az (nsfw!) aranyerem, szóval most jövő héten okosan meglátogatom a proktológus doktor bácsit és nem félek már annyira, mint első alakalommal. Tervben volt a fogorvos doktor bácsi felkeresése is (nem, nem másik oldalról próbálom oldani a fenti problémát, csak routine kontrolra megyek). Az jutott most eszembe zuhanyzás közben, hogy egy ciki nemi nyavaját kellene még összeszedni hirtelen, hogy teljesen szarul érezzem magam jövő héten.

Igen, doktor úr, csak akkor fáj, ha nevetek.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kereszte.blog.hu/api/trackback/id/tr231579431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása