HTML

kereszte emlékezet-mentése

mert mindig, mindent elfelejtek

Címkék

2010.06.14. 14:27 kereszte

büszkeségek napja

Címkék: gaypride szociopátia antirasszizmus politizálás libralizmus antinacionalizmus

Utálom a politikát.

Fura gondolat, de nehéz lehet meghúzni a konszenzuson alapuló határát, hogy mit is lehet csinálni és mondani és mit nem. Romákat gyilkolni ugye rossz dolog, meg is húzódott a többség által kívánt határ és "illegalitásba" vonultatott a gárda. (Sajnos nem, persze) Pediglen azzal nem volt semmi baj, hogy fel alá vonultak nevetséges ősmagyar made in china (szitázott "ócsó" oroszlános) egyenruhában, teszemazt lehetett rajtuk röhögni azon keveseknek, akiket nem rémített meg (jómagamat is megrémítette azért néha az aljasulás mértéke). Tessék csinálni tényleg nemzetőrséget nekik. Lehet játszani a helikopterrel, építeni a gátat: ha azt akarják, akkor védjék a rendet, majd kialakul egy okos kis vezető rétek akik rászólnak a nagyonszélsőségesekre, hogy "nem kéne rontani a megítélésünket, Bélabácsi. Ezmársok. Nem EU konform." Tényleg, hiányzik talán az ellenpontja ezeknek a megnyilvánulásoknak, ahogy panka121 is mondta. Az kellene, hogy jöjjenek az antirasszisták, az antinácik és jól elpicsázzák őket, vagy az arcukba mondják, hogy "a nacionalizmus rossz, érted. melegetverni rossz, érted". Sajnos kevesen vagyunk.

A szívem mélyén azt reméltem, hogy a Gay Pride vidám lesz és felszabadultabb 2010-ben köpködés, rendőrsorfal, dobálózás, óbégatás nélkül. Mert hallgattasék meg minden oldal. Igenám, de meddig lehet elmenni a szabadságban - és most itt nem a szexuális szabadágot értem, hiszen az ugye, mindenkinek magánügye. Legalábbis annak kellene lennie, nemigaz?

Kissebbségben vagyok, mert engem nem zavarnak a trianonozók sem (amíg nem lökdösődnek, akkor szét kell ültetni őket), de nem értek egyet velük. Azt gondolom, vannak dolgok, amiken illene túllépni és örülök, hogy nem kell egyet érteni velük. Ebben van a sokszínűség szépsége.

Lehet felvonulni Amerikában is fehér csukjával a fejeden (de esetleg elpicsáznak a feketék) és ami fontosabb, hogy nyiltan mindneki elítéli. Mert ciki.

A legszebb az lenne, ha a melegfelvonulást a gárda támogatná és vigyázná szó nélkül, a heterofelvonulást pedig a meleg macik vigyáznák. Szó nélkül. Elfogadnánk egymást olyannak, amilyenek vagyunk. Mert a szabadság joga a nemtetszés joga is. Nem igaz?

Jól érzem magam melegközösségben, pedig ha jól gondoltam eddig, akkor amolyan heteroszexuális vagyok, viszont befogadó. És örülök neki, mondjuk ki, boldoggá tesz, hogy emberek felvállalják magukat, mert felvállalhatják. Köpjetek le, de azt mondom, legyen heterofelvonulás is (akár mocskosbuzik skandálás mellett) mert hát ezek az emberek ezt vállalják fel. Tudjátok, lehet niggerezni, csak nem illik. Ja, és ezek a dolgok nem erről szólnak. Nem erről kellene, hogy szóljanak. És remélem, hogy ezek az emberek is kissebbségben vannak. Nagyon remélem.

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kereszte.blog.hu/api/trackback/id/tr832080892

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Török: Az MSZP is ott volt a Pride-on! 2010.07.05. 12:35:01

Cáfolta Schiffer Andrást az MSZP-s politikus, miszerint csak a Lehet Más a Politika képviseltette magát a Budapest Pride megnyitóján.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása